Γίνετε μέλος του Dr-blogger στο fb.Απλά πατήστε like από κάτω

photto
48 ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ WEB-RADIO - MAKE YOUR OWN WEB-RADIO

Φίλοι νέοι bloggers γεια σας !!!Ενα απλό, web-radio θα φτιάξουμε σήμερα, που μπορεί να παίζει στο blog σας, όποτε και όταν εσείς θέλετε !!! Μπορείτε βεβαίως να δώσετε τον κώδικα html του player σας και σε φίλους, η μπορείτε να το βάλετε και σε περισσότερα blog σας, για να έχουν όλα μουσική... το μόνο που χρειάζεστε, είναι ένας λογαριασμός στο http://freestreamhosting.org/ και να εγκαταστήσετε το Winamp player που θα κάνετε download από αυτή τη σελίδα...
Πώς λειτουργεί ;
Εάν δεν έχετε καμμία "Internet streaming» εμπειρία, τότε μην ανησυχείτε - είναι εύκολο και ΔΩΡΕΑΝ! Μπορείτε να έχετε συνεχή ροή εντός 10 λεπτών μετά την εγκατάσταση του ελεύθερου λογισμικού streaming .Απλά, κάνετε μια εγγραφή, και δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας...
Μόλις έχετε εγγραφεί, θα λάβετε ένα email με τα στοιχεία του διακομιστή σύνδεσής σας και ένα σύνδεσμο για τη streaming ιστοσελίδα ραδιόφωνο, το οποίο θα είναι με τη μορφή sX.myradiostream.com / PORT.htm .
Προσεχώς: Θα έχετε την επιλογή να προσθέσετε ένα λογότυπο και να αλλάξετε την εμφάνιση της σελίδας σας.

Ποια θα είναι η σελίδα μου;
Η ιστοσελίδα σας θα περιέχει ένα ενσωματωμένο το Flash player το οποίο θα αρχίσει να παίζει τη ροή σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στη σελίδα. Θα υπάρξουν επίσης μερικές συνδέσεις για εκείνους που προτιμούν να ακούν χρησιμοποιώντας το Winamp ή το Windows Media Player και μόνο.
Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κάποια ή όλα τα ακόλουθα χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα σας:
Shout Box - Έτσι, οι ακροατές σας μπορεί να επικοινωνήσουν μαζί σας και eachother
Πληροφορίες για το ρεύμα σας (όπως το τρέχον τραγούδι), καθώς και συνδέσεις με σχετικές ιστοσελίδες...
Το streaming από το Free Stream Hosting είναι, και θα είναι ΔΩΡΕΑΝ... !!!!

Αυτές είναι οι οδηγίες και επεξηγήσεις από την σελίδα που θα κάνετε το λογαριασμό σας...
Τώρα θα σας πω τι θα κάνετε για να ενσωματώσετε το web-radio στο blog σας...
Κατ' αρχήν, κάντε download το πρόγραμμα-player WINAMP...και εγκαταστήστε το στον υπολογιστή σας...(μαζί με το πρόγραμμα αυτό υπάρχει ένα έξτρα plug in για να ρυθμίσετε το νούμερο του server που θα σας δώσει με το email η σελίδα αυτή)...Αναφέρω μόνον το WINAMP, γιατί είναι η πιό εύκολη λύση, και το έχω εφαρμόσει κι εγώ !!!
Eφαρμογή...
Οταν πρόκειται να λειτουργήσετε το web-radio, μπείτε στη σελίδα, και τον λογαριασμό σας από τον server (π.χ. server 1, server 2, server 3, κλπ)που σας έχει δώσει ήδη (παίζει ρόλο να δείτε και να ξέρετε από πριν το νούμερο του server σας, γιατί από αυτό θα μπείτε να κάνετε login....)


Ρύθμιση του DSP Shoutcast Plugin
1) Ξεκινήστε το Winamp και πηγαίνετε στο: Επιλογές>> Προτιμήσεις
Θα δείτε το παρακάτω μενού:

Από το αριστερό μενού, κάντε κλικ στο DSP / Effect και στο κύριο παράθυρο, κάντε κλικ στο "" Nullsoft SHOUTcast Source DSP »και ένα άλλο παράθυρο θα εμφανιστεί, επίσης,« SHOUTcast Source »με τίτλο (όπως φαίνεται παρακάτω). Μπορείτε τώρα να κλείσετε το παράθυρο προτιμήσεων και το παράθυρο  SHOUTcast Source θα παραμείνει ανοικτό.
2) Ρυθμίστε το plugin.
α) Πρώτα απ 'όλα, κάντε κλικ στην καρτέλα OUTPUT στην κορυφή και βεβαιωθείτε ότι η Σύνδεση (connect) έχει επιλεγεί (σύμφωνα με τον κατάλογο εξόδου).
Εδώ μπαίνουν οι πληροφορίες που εστάλησαν στο email που λάβατε, όταν ο SHOUTcast λογαριασμός σας είχε ενεργοποιηθεί.
Θα χρειαστεί να εισαγάγετε τη διεύθυνση, το port  και password  (θα πρέπει να έχετε λάβει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία με τα στοιχεία σας ). Επιλέξτε Encoder 1, αν δεν έχουν ήδη επιλεγεί (ή όποιο κωδικοποιητή είναι διαθέσιμο αν χρησιμοποιείτε ήδη 1).
β) Κάντε κλικ στο κουμπί yellowpages.
Εδώ μπορείτε να εισάγετε γενικές πληροφορίες σχετικά με ροή σας. Σημείωση: Πρέπει να εισάγετε μια περιγραφή και Είδος (μουσικης) για να εμφανιστεί στην κατάλογο SHOUTcast - μην το κρατήσει ως το προεπιλεγμένο όνομα .
γ) Κάντε κλικ στην καρτέλα κωδικοποιητή (Encoder).
Αυτό είναι όπου μπορείτε να ρυθμίσετε το bitrate του stream σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τον ίδιο κωδικοποιητή όπως κάνατε στις ρυθμίσεις σύνδεσης εξόδου> (συνήθως Encoder 1 ή εάν αυτή που επιλέξατε στο βήμα 2α)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Προσέξτε το stream να μην ειναι  υψηλότερο (bitrate) από το λογαριασμό σας επιτρέπει, ως διακομιστής σας SHOUTcast θα απενεργοποιείται αυτόματα! (ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Βάλτε το στα 112 kps, 44, 100 Hz, Stereo)Αν συμβεί αυτό τότε μπορείτε να συνδεθείτε στο επανεκκίνηση του server σας, εάν έχετε κλειδώσει το server σας περισσότερο από 3 φορές, θα πρέπει να ανασταλεί για 1 ημέρα ή μέχρι να επικοινωνήσετε μαζί τους. 
Με την τελευταία έκδοση του Winamp, μπορείτε να μεταδώσετε είτε σε μορφή MP3 ή AAC +. Η AAC + format ...είναι κατά πολύ ανώτερη όσο η ποιότητα του ήχου πηγαίνει, ωστόσο μόνο oι πιο πρόσφατες συσκευές αναπαραγωγής ήχου είναι σε θέση να υποστηρίξουν  τη σχετικά νέα μορφή και δεν λειτουργεί με τα Flash players. (Το καλίτερο, ειναι να επιλέξετε σε μορφή MP3).
δ) Κάντε κλικ στην καρτέλα Input.
Αυτό είναι όπου μπορείτε να επιλέξετε την πηγή του ήχου σας. Αν είστε streaming μουσική κατευθείαν από το Winamp, στη συνέχεια επιλέξτε το Winamp για τη συσκευή εισόδου ως εξής:
Ωστόσο, εάν είστε DJ,  με εξωτερικό εξοπλισμό (πικάπ / CD player / mixer κλπ) ή τη φιλοξενία ενός talk show, τότε θα έχετε να επιλέξετε από τη γραμμή εισόδου:
ε) Είστε τώρα πλήρως ρυθμισμένοι και έτοιμοι να παίξετε μουσική.
3) Σύνδεση με το διακομιστή σας
Για να συνδεθείτε στο διακομιστή σας, κάντε κλικ στην καρτέλα Έξοδος ξανά και κάντε κλικ στο Connect - θα δείτε ένα μετρητή να ξεκινήσει μέσα στο πλαίσιο Κατάσταση - αυτό σημαίνει ότι έχετε συνδεθεί με τον Shoutcast server σας με επιτυχία.
Μερικές επιπλέον σημειώσεις για τους ανθρώπους που έχουν επιλέξει Line In, όπως Συσκευή εισόδου τους (OI ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ...ΟΙ ΑΠΕΙΡΟΙ, ΜΗ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΤΕ)...
Ίσως χρειαστεί να ρυθμίσετε το μίξερ στον υπολογιστή σας - για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στην καρτέλα Input και κάντε κλικ στο Open Mixer. Δύο παράθυρα θα εμφανιστούν (τόμος Έλεγχος και καταγραφή του ελέγχου). Κλείστε τον έλεγχο έντασης ήχου, καθώς αυτό δεν είναι απαραίτητο.
Βεβαιωθείτε ότι η γραμμή Στο τετραγωνίδιο είναι επιλεγμένο και ότι ο όγκος βρίσκεται σε κατάλληλο επίπεδο - στο σύστημά αυτό και ιδίως τον έλεγχο της στάθμης είναι πολύ ευαίσθητο - ο καλύτερος τρόπος να το ελέγξετε είναι να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο μετρητή στο επίπεδο εισόδου στην Πηγή SHOUTcast plugin (καρτέλα Input).
Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το Stereo Mix κουτί (μερικοί υπολογιστές δεν μπορούν να έχουν μια γραμμή στην επιλογή), ωστόσο οι ακροατές σας θα εξετάζουν επίσης κάθε άλλο ήχο που έκαναν το PC σας όπως ιστοσελίδες ή άλλες εφαρμογές όπως το MSN. Το καλύτερο για να απενεργοποιήσετε όλους τους ήχους στην περίπτωση αυτή.

**ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ PLAYER ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ BLOG ΣΑΣ (ΣΑΝ GADGET ΜΠΑΙΝΕΙ), ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ (ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ) Tune in links & scripts... (ΛΕΓΕΤΑΙ  SHOUTcast - Scripts)....(ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ:http://s3.myradiostream.com/?page=links-scripts&view=21196)
**ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ, ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ  freestreamhosting ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΟΙ SERVERS ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ !!!
**ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΕ ΤΟ PLAYER, ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΣΑΣ (ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΤΟΥ BLOG ΣΑΣ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ.
**ΑΥΤΟΙ ΟΙ SERVERS ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 500 ΑΚΡΟΑΤΕΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ....

Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε εκπομπές!!!!!

Να πω, οτι τον δικό μου  ραδιοφωνικό σταθμό (cool-aigio) μου έδειξε πως να τον φτιάξω, ο Σπύρος  =>  http://www.magicfmagrinio.com/  
....και επίσης με βοήθησε να φτιάξω αυτήν την ανάρτηση !!! Τον ευχαριστώ και για τα δύο...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly and PDF

48 σχόλια:

Κλικ-ιστές Ελλάδας και Κύπρου είπε...

Μπράβο για τη δημοσίευση !!!

Σάββας είπε...

Καλησπέρα! Είμαι νέος αναγνώστης και αυτό είναι το πρώτο μου σχόλιο. Οφείλω να πω πως η ανάρτηση σου είναι καταπληκτική. Ακολούθησα τις οδηγίες σου και κατάφερα να προσθέσω κι εγώ στο blog μου έναν ραδιοφωνικό σταθμό. Βέβαια είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο. Έχω όμως μια ερώτηση. Πως γίνετε όταν εκπέμπω μουσική, να μην ξεκινάει αυτόματα όταν κάποιος μπαίνει στο blog μου; Να ξεκινάει αφού πατήσει ο ίδιος το play. Σε ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες σου!

pandelees karagiann είπε...

Σαββα, (αλλα και ολοι οσοι εχουν την ιδια απορια) στο κωδικα του player, πρεπει να αντικαταστησεις τη λεξη "true" η "auto", με "false"...η το auto start "1" με "0"....αυτο ισως μπορεις να το ρυθμισεις οταν παιρνεις τον κωδικα του player....(εξαρταται απο τον player)...ενημέρωσέ με αν τα κατάφερες...

Σάββας είπε...

Φίλε μου συγνώμη που σε ζαλίζω αλλά δεν μπορώ να βρω άκρη. Ο κώδικας που πήρα για τον player ήταν έτοιμος από την σελίδα http://freestreamhosting.org/. Δυστυχώς δεν έχει τίποτα απ' όσα μου είπες για να αλλάξω.

Τώρα προσπαθώ να βρω άλλον player που να μπορεί να συνδεθεί με url.

pandelees karagiann είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Johny T είπε...

Πολυ ωραια η δημοσιευση σας! Ολο αυτο το συστημα υποστηριζει και συμμετοχη ακροατων; (με σκαιπ πχ;)

pandelees karagiann είπε...

Johny T ,...σου δίνει τη δική σου σελίδα, όπου μπορουν να μπαίνουν οι ακροατές σου, και να σε ακουν, και δίνει και ένα chat για να επικοινωνούν μαζί σου, η μεταξύ τους..

Μη μου πεις είπε...

καλησπέρα... η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ξέρετε μέχρι πόσα άτομα επιτρέπει να σε ακούνε ταυτόχρονα ???

συνήθως το όριο είναι 50 ... αυτό είναι μήπως απεριόριστο ?

pandelees karagiann είπε...

50 συνηθως δίνουν οι σελιδες που πληρώνεις, και δεν έχουν διαφημιστικά...αυτό αντέχει και 500, γιατί πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις και τη διαφήμιση, για να ακουστεί στους ακροατές σου (περιεχει τα cookies), αφού είναι δωρεάν....

Chris είπε...

παρακαλω θα ηθελα να μαθω αν θα εχουμε προβληματα με A.Ε.Π.Ι. και πνευματικα δικαιωματα.ευχαριστω πολυ...

pandelees karagiann είπε...

chris, δεν βαζω και το χερι μου στη φωτιά, αλλα αν η aepi η οποιαδηποτε εταιρια, ζητήσει πνευματικά δικαιώματα, δεν θα τα ζητήσει απο εσένα, αλλα από τη σελιδα και το server που παιρνουν λεφτα απο τις διαφημισεις....εσύ απλα κάνεις το χομπυ σου....και δεν έχω ακούσει πουθενα μεχρι τωρα να εχει ενοχληθεί κανεις για τετοιου ειδους web-radio...

thrakilifenews είπε...

Καλησπέρα,
προσπαθώ να φτιάξω το παραπάνω web-radio όμως δεν μπορώ να ρυθμίσω το DSP Shoutcast plugin.
Κάνω κλικ στο DSP/Effect αλλά δεν υπάρχει η επιλογή Nullsoft SHOUTcast Source DSP. Τι πρέπει να κάνω για να εμφανιστει;
Ευχαριστώ

pandelees karagiann είπε...

thrakilifenews, αυτο που ψαχνεις είναι μέσα στο winamp που ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ από αυτή τη σελίδα, (στο δινει δωρεαν)...αν το κατεβασες ηδη και δεν στο παρουσιάζει, κανε το κοπο και ξανακατέβασέ το, ...αν το εχεις ανοιξει μια φορα και το κλεισεις, πρεπει να κλεισεις το pc σου, και να το ξανανοιξεις για να σου δωσει την ευκαιρια να το ξαναπαρουσιάσει...πάντως, υπάρχει σίγουρα...το έχω δοκιμασει, όταν το κατέβασα...αν θυμαμαι καλα, είναι στις ιδιότητες???
...διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες...είναι απο την ίδια τη σελίδα που δίνει το stream...

Chris είπε...

σε ευχαριστω pandelees karagiann για την γρηγορη απαντηση ! να εισαι καλα ! τωρα κοιταξα στο site ανεβασανε το οριο στα 1000 που μπορουν να σε ακουνε ταυτοχρονα...

Chris είπε...

pandelees karagiann να σε ρωτησω και κατι αλλο...τα μηνυματα που γραφουν οι αλλοι στο chatbox μηπως ξερεις πως μπορουν να σβηστουν ?

Chris είπε...

pandelees karagiann σε ευχαριστω... ομως αυτο ισχυει για την σελιδα του Radio που σε ακουνε οι αλλοι ?

pandelees karagiann είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ...

Chris είπε...

pandelees karagiann δεν πειραζει....ευχαριστω παντως για ολα ! να εισαι καλα !!

Panbet είπε...

kalispera sas paidia.panteli ti kanis kala??ego pantos epidi me kolouse ayto ekana me ustream kai den me kolouse pote.eixa megali epitixia,aplos exo ena provlima,thelo na me anigi aytomata xoris o allos na pataei play.sto ustream aytomata mpaini alla pou to evala ston blog tis real den paizi aytomata.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα! Παντελή (απ ότι έχω καταλάβει μάλλον έτσι σε λένε).
συγχαρητήρια για αυτήν τη δημοσίευση πιστεύω ότι είναι πολύ κατανοητή (έστω και αν δεν έχω καταφέρει να εκπέμψω-μάλλον λόγω ασχετοσύνης).

pandelees karagiann είπε...

ανώνυμε, πρέπει να σου πώ οτι υπάρχει και άλλη μια ανάρτηση για web-radio, πολυ πιο εύκολη απο αυτήν...ψάξε στις ετικέτες "radio" και θα τη βρεις...

Ανώνυμος είπε...

φιλε μου τα εχω κανει ολα κομπλε και οταν παταω connect στο status μου γραφει reconnect[30] και αρχιζει να μετραει αντιστροφα για να ξανασυνδεθει.τι λαθος κανω;

pandelees karagiann είπε...

...μήπως φταίει η σελίδα που δίνει το stream και σε φιλοξενεί, και δεν είναι δικό σου λάθος? Να ξέρεις οτι μια φορά κάθε 24ωρο κάνει συντήρηση και σε αποσυνδέει για αρκετή ώρα...Πάντως, επειδή έχει περάσει πολύς καιρός που το έχω φτιάξει και εγώ, δεν θυμάμαι λεπτομέρειες, γι αυτό και ανέβασα, άλλη πιο εύκολη ανάρτηση, με άλλο web-radio...αν δεν μπορείς να λειτουργήσεις αυτό το web-radio, φτιάξε άλλο εδώ http://www.dr-blogger.com/2011/11/web-radio.html

Σούλας Χρυσοβαλάντης είπε...

Καλημέρα σε όλου και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με ΥΓΕΙΑ!! Πολύ καλή και πολύ ενδιαφέρουσα η ανάρτηση, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω, σε περίπτωση που φτιάξουμε τον δικό μας ραδιοφωνικό σταθμό για τις σελίδες μας, η ΑΕΠΙ εμπλέκεται? Θα εκπέμπουμε παράνομα, θα πρέπει να πληρώνουμε ετησίως στην ΑΕΠΙ για πνευματικά δικαιώματα ώστε να μπορούμε να τον λειτουργούμαι νόμιμα? Γνωρίζουμε τι ακριβώς ισχύει για το συγκεκριμένο θέμα?

vasilios είπε...

Την καλησπέρα μου πόλη χρήσιμες οδηγίες νασε καλά φίλε μου .έχω μερικές ερώτησης να κάνω εάν δεν σε κουράζω .είμαι ελίνας και κατικό χρόνια στην σουηδία έχω δικό μου σέρβερ στο σπίτι μου μιας και έχω 100x100 μβ σύνδεση και ένα φόρουμ με .phpbb.αυτό που θέλω να σε ρωτήσω είναι ότι εγώ χρισιμόπιο το .Sam Broadcaster. που ειποστιριζι icecastρ2 και .SHOUTcast. δεν τα πάω καλά με το. WINAMP. θα έχω καπιο πρόβλημα και κάτι ακόμη η σελίδα που θα μου δώσουνε θα μπορώ να την επεξεργαστο να την κάνω χρώματα και bg στα μέτρα του φόρουμ που έχω

Ανώνυμος είπε...

....θα θελα να μάθω αν είναι νόμιμο ή χρειάζεται κάποια άδεια κ.λ.π .....

pandelees karagiann είπε...

ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΔΕΙΑ...

cooolll είπε...

Καλησπέρα.Ωραία η δημοσιευσή σου.Έχω όμως μια ερώτηση.Εγω χρησιμοποιω τον listen2myradio.com gia server. Έχω φτιάξει ένα blog και θέλω να βάλω έναν player για να παίζει απο εκεί ο σταθμός.Δεν μπορώ να βρώ με τιποτα καποιο Script. Έχεις καποια ιδέα.Ευχααριστώ πολυ

pandelees karagiann είπε...

...δυστυχως δεν γνωριζω....αν καποιος ξερει κατι, ευχαριστως να το δημοσιευσει.....

Ανώνυμος είπε...

TO LISTEN2 DEN SOU DINH KODIKA GIA NA VALEIS STO BLOG SOU EKETOS KAI AN PLIROSEIS

Unknown είπε...

καλη σου μερα παντελη,προτου ξεκινησω την εγκατασταση,μπορεις να μου πεις αν το συγκεκριμενο παρεχει την δυνατοτητα για καποιον να κανει την δικη του εκπομπη εκτος απο το να μεταδιδει μουσικη?δηλαδη να ακουγομαι εγω ζωντανα στον αερα.

σε ευχαριστω

pandelees karagiann είπε...

Κανενας δεν διαβαζει προηγουμενα σχολια, ουτε ψαχνει για τη λυση, και ολοι προτιμαμε να μας τα πουνε παρα να ψαξουμε....οποιος θελει να εχει και μικροφωνο, εκτος απο τη μουσικη, ας δει εδω που ειναι και πιο ευκολο...http://www.dr-blogger.com/2011/11/web-radio.html ...οτι ξερετε ξερω, ...αυτη την αναρτηση την εκανα πριν πολλους μηνες και δεν θυμαμαι λεπτομερειες...ΕΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ...GOOGLΑΡΕΤΕ, ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΨΑΧΝΕΤΕ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.-

Unknown είπε...

καλη σου μερα ξανα,προτου δημοσιευσω το ερωτημα μου διαπιστωσα οτι κανεις δεν εθεσε παρομιο ερωτημα,αυτο αποδεικνυει οτι προσωπικα διαβασα τα προηγουμενα.

ταπεινη μου αποψη ειναι οτι εφ οσον εισαι ειδικος σε παρομοια ζητηματα,ευλογα απευθυνεται καποιος σε σενα.

αντιλαμβανομαι οτι σου ειναι κουραστικο να λες τα ιδια και τα ιδια,ομως θα πρεπει να διαχωριζουμε τις περιπτωσεις.

σε καθε περιπτωση σε ευχαριστω για τις πολυτιμες βοηθειες που μου παρειχες παρελθοντικα,θα προσπαθησω να μην σε ξαναενοχλησω.

παντα φυλικα,διχως να υπαρχει κανενα θεμα παρεξηγησης

pandelees karagiann είπε...

....χαχαχα...φυσικα και δεν υπαρχει παρεξηγηση...απλα, θελω να εξηγησω οτι απο την ημερα που εκανα αυτη την αναρτηση μεχρι σημερα που κανει καποιος ενα σχόλιο, ισως εχουν αλλάξει πολλά...εγω δεν θυμαμαι τιποτα υστερα απο τοσους μηνες που περασαν...απλα ανεβασα την αναρτηση με τα τοτε δεδομενα...οποιος λοιπον θελει να μαθει κατι καινουργιο, ας μπει στη σελιδα που αναφερω οτι κανεις λογαριασμό, και ας ψαξει να δει τι παιζει σήμερα !!!
οπότε αφου υπαρχει η ιστοσελιδα, και μπορειτε να ψαξετε μονοι σας, μην ρωτατε τσαμπα εμενα που δηλωνω αγνοια μετα απο τοσους μηνες που περασαν (απο τοτε που εκανα την αναρτηση)...μπορει να εχουν αλλάξει πολλά, και μπορει ακόμα να μην υπάρχει καν η ιστοσελίδα αυτή....
(και φυσικά δεν υπάρχει καμμία παρεξήγηση με τους φιλους που ρωτανε εδω στα σχόλια)...όλοι στο ίδιο καζάνι της άγνοιας βράζουμε....

Teddy M. είπε...

kalhspera...ekana egrafh sto site pou mas dineis alla den m esteilan kanena email kai sto winamp den m exei thn epilogh pou les sto 1 bhma..to Nullsoft SHOUTcast Source DSP dld..ti prepei na kanw?

Teddy M. είπε...

mporeis na me voithiseis ligo re panteli me to ti 8a kanw edw?den exw labei kanena email egw kai den katafernw na to doulepsw me tpt..den kserw ti na balw sto preferences tou winamp//

pandelees karagiann είπε...

...εχει περασει 1 χρονος απο τοτε που εφτιαξα αυτην την αναρτηση, εχει ληξει ο λογαριασμος μου, και δεν θυμαμαι λεπτομερειες...χώρια που απο τότε εχω κάνει αλλες 2 αναρτησεις για ευκολότερο ραδιόφωνο...δεν έχω σκοπο να ξαναγυρισω σε αυτο...δεν έχω ιδέα μετα απο 1 χρόνο τι παίζει πια σε αυτη τη σελίδα...

Άρης είπε...

Μήπως είναι παράνομο;

Unknown είπε...

Παιδιά καλησπέρα σε όλους,
μετά απο δύο-τρείς αναρτήσεις που διάβασα...κατάφερα το εξής¨:
Να βάλω φλάς πλέϊερ στο Wordpress και να παίζει το σταθμό που έχω στο Listen2myradio, και το χρησιμοποιώ μέσω Sam Broadcaster...τώρα πως το έκανα??? ούτε εγώ το κατάλαβα. Εγώ βασικά ενδιαφερόμουν να βάλω απλά ένα πλέϊερ στο μπλόγκ μου ....ή να έχει δύο μικρά κουτάκια με τους σταθμούς που ακούω...και πατώντας είτε το ένα είτε το άλλο να παίζει ο ανάλογος σταθμός...μμμ, μάλλον ξέρω τι θα κάνω.
Χίλια ευχαριστώ για τις οδηγίες, με βοήθησαν να δοκιμάσω κάποια πράγματα και να έχω το αποτέλεσμα που ήθελα
Όλγα (www.olgahdiary.wordpress.com - σε αυτό δουλεύει, olgasmusicandradio.wordpress.com, www.olgaatlexis.blogspot.com

Radio- dimitris είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
pandelees karagiann είπε...

...απ οτι θυμαμαι, στη σελιδα που εχεις κανει στο λογαριασμο σου (να κανεις login για να εισαι μεσα στη σελιδα του λογαριασμου σου) καπου δεξια εχει ενα μενου και σε κουμπι εχει ενα κωδικα script με τις διαφημισεις, και περιεχει ένα cookie που επιτρεπει στον player να συνδεθει μεσω της διαφημισης στο stream που εχεις....εχει περασει πανω απο 1 χρονος, και δεν θυμαμαι καλα...ψαξτο λιγο...

Flou είπε...

γεια σου.εχω κανει ολες τις ρυθμισεις συμφωνα με τις οδηγιες αλλα δεν μπορω να συνδεθω...οταν παταω connect δεν μπορει να συνδεθει....μπορεις να υποθεσεις τι συμβαινει?ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

otan paw sto DSP / Effect den exw tipota na epile3w ti na kanw ?

Unknown είπε...

sygnwmi n rwtisw kati?An anoi3w t radiwfwno den mporw n m akousw?enow den ekpempei s kapia syxnotita?

Unknown είπε...

Δεν έχω λόγια φίλε! Ένα παιδικό όνειρο μου το έκανες πραγματικότητα με τις οδηγίες σου!!! Ευχαριστώ πάρα, μα πάρα πολύ! Τώρα ακόμα και μόνος μου θα ακούω το ραδιοσταθμό μου! Χαχαχαχα, τρέλα!!

ekriksi είπε...

Καλήμερα σας επειδή είχα ασχοληθεί και γω με αυτό το θέμα ορίστε ένα βίντεο (tutorial) που έφτιαξα για να φτιάξεις web-radio ελπίζω να σας βοηθήσει
https://www.youtube.com/watch?v=bpi4vGVZbvs

Unknown είπε...

παιδια εχω κανει εγγραφη στην ιστοσλιδα αλλα δεν μπορω να βρω απο που θα κατεβασω το winamp μπορεί καποιος να με βοηθήσει ...

pandelees karagiann είπε...

http://www.winamp.com/

http://www.filehippo.com/download_winamp/