Γίνετε μέλος του Dr-blogger στο fb.Απλά πατήστε like από κάτω

photto
0 Πως να δημιουργήσετε μικρές σε μέγεθος διευθύνσεις URL

Νέοι bloggers γεια σας !!! Δημιουργήστε εύκολα στην ανάγνωση αλλά και μικρές σε μέγεθος διευθύνσεις ιστοσελίδων αντικαθιστώντας τις μακροσκελείς διευθύνσεις που συναντώνται συχνά σε δημοφιλείς τοποθεσίες με την χρήση online υπηρεσιών που κάνουν σμίκρυνση στο URL.
(H σμίκρυνση μιας διεύθυνσης είναι κάτι πολύ γνωστό στους παλιούς bloggers, αλλά οι νέοι δεν ξέρουν που να το κάνουν)...
Επίσης, η διεύθυνση-url μιας εικόνας, ανεβασμένη στο blogger-picassa μπορεί να έχει μήκος αρκετά εκατοστά, και φτιάχνοντας ένα link να σας πιάνει το μισό κώδικα...γι αυτό πολλοί έμπειροι bloggers συντομεύουν τις μακροσκελείς διευθύνσεις-url....Που ;;;;;
Ακολουθεί μια λίστα ιστοσελίδων που σας επιτρέπουν να αντιγράψετε και να επικολλήσετε οποιοδήποτε URL για την σμικρύνετε.


(μερικές διευθύνσεις δεν λειτουργούν προσωρινά)
(μπορείτε να δημιουργήσετε κι εσείς κάτι παρόμοιο, αν ψάξετε τον τρόπο)
Εκτός από τις παραπάνω τοποθεσίες σε ορισμένους περιηγητές όπως  ο Mozilla Firefox και ο Chrome, υπάρχουν πολλά add ons που σας επιτρέπουν να ενσωματώσετε αυτήν τη δυνατότητα στο πρόγραμμα περιήγησης.(Επιφυλακτικά όμως, πρέπει να σας πω, οτι δεν γνωρίζω το χρονικό διάστημα που θα ισχύει αυτό το νέο url, και  τι θα συμβεί αν καταργηθεί η κλείσει κάποια στιγμή, αυτή η γεννήτρια-ιστοσελίδα σύντομων url που θα επιλέξετε...)
{Αν σας άρεσε αυτή η ανάρτηση, ξοδέψτε 5'' από το χρόνο σας να τη μοιράσετε με τα πλήκτρα από κάτω}
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly and PDF